• Σχετικές ερωτήσεις

Πότε μπορεί να πραγματοποιηθεί η φωτογράφιση του νεογέννητου μωρού μας;

Το ιδανικό χρονικό διάστημα για την φωτογράφιση του νεογέννητου μωρού σας είναι οι πρώτες 12 ημέρες της ζωής του. Στη φάση αυτή τα μωρά κοιμούνται αρκετές ώρες της ημέρας και έτσι η διαδικασία διευκολύνεται χωρίς τα ίδια να ενοχλούνται. Οι αρθρώσεις τους είναι εύπλαστες και οι κολικοί δεν έχουν κάνει ακόμη την εμφάνισή τους ώστε να τα ταλαιπωρούν. Στο σημείο αυτό να αναφερθεί ότι σε περίπτωση που το μωρό είναι κάποιες ημέρες μεγαλύτερο και πάλι μπορεί να πραγματοποιηθεί φωτογράφιση, ωστόσο ίσως διαρκέσει περισσότερο. Ως μαμά δύο παιδιών, γνωρίζω ήδη τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.. άγχος, αϋπνία, κούραση, ανησυχίες, είμαι έτοιμη για φωτογράφιση του μωρού μου; Ναι, είστε! Και αυτό γιατί οι πρώτες ‘’μαγικές’’ ημέρες του μωρού σας περνούν γρήγορα και σίγουρα θέλετε να ανήκετε στις χαρούμενες μανούλες που προγραμμάτισαν εγκαίρως μία φωτογράφιση. Φροντίστε να την προγραμματίσετε από πριν, ιδανικά κατά τον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης σας και νιώστε ασφάλεια έχοντας έναν επαγγελματία που σας καταλαβαίνει και θέλει να δημιουργήσει τις καλύτερες συνθήκες και το ιδανικό αποτέλεσμα για εσάς.

Η φωτογράφιση νεογέννητου μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο στο studio?

Το studio που έχουμε δημιουργήσει με πολλή αγάπη, είναι το μοναδικό εξειδικευμένο studio στη Θεσσαλονίκη, αποκλειστικά διαμορφωμένο για φωτογραφίσεις νεογέννητων. Ο φυσικός φωτισμός για την προστασία των ματιών του μωρού σας, η σωστή θερμοκρασία, ο απαραίτητος εξοπλισμός και η ποικιλία αξεσουάρ για κάθε concept, το καθιστούν τον πλέον κατάλληλο χώρο φωτογράφισης και το προτιμούμε σε κάθε περίπτωση. Ωστόσο σε περίπτωση ανάγκης και κατ’ εξαίρεση, μπορούμε να μεταβούμε μετά από συνεννόηση στον χώρο σας.

Πόσες ώρες διαρκεί η φωτογράφιση νεογέννητου?

Η διάρκεια της φωτογράφισης διαφέρει ανά περίπτωση. Συνήθως όσο μικρότερο είναι το μωρό σας τόσο μικρότερη και η διάρκεια, καθώς κοιμάται αρκετές ώρες μέσα στην ημέρα, κάτι το οποίο μας διευκολύνει. Ωστόσο τα μωρά είναι απρόβλεπτα και διάφοροι παράγοντες μπορούν να καθυστερήσουν μια φωτογράφιση. Η διάρκεια μπορεί να είναι από 2-4 ώρες ή και παραπάνω.

Τι γίνεται αν το μωρό δεν μπορεί να κοιμηθεί ή είναι ανήσυχο κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης?

Η φωτογράφιση νεογέννητων και παιδιών απαιτεί ιδιαίτερη υπομονή. Εάν συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω αναμένουμε υπομονετικά και βοηθούμε το μωρό να χαλαρώσει δίνοντάς του χρόνο. Είναι ένας παράγοντας που έχουμε προβλέψει, γι’ αυτό και δεν μπορούμε να προκαθορίσουμε την διάρκεια μιας φωτογράφισης.

Τι χρειάζεται να προμηθευτώ για την φωτογράφιση του μωρού μου;

Τα υφάσματα και αξεσουάρ που χρησιμοποιούνται για την φωτογράφιση βάσει concept, είναι κάτι το οποίο φροντίζουμε εμείς. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες της κάθε φωτογράφισης.

Τα υφάσματα και σκηνικά που χρησιμοποιούνται κατά την φωτογράφιση είναι ασφαλή και καθαρά?

Η ασφάλεια του παιδιού σας αποτελεί πρωταρχική μας σκέψη και φροντίδα. Όλα τα αντικείμενα, υφάσματα και σκηνικά τα οποία ενδεχομένως χρησιμοποιηθούν είναι ασφαλή και καθαρά ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι οι συνθήκες φωτογράφισης είναι ιδανικές για το μωρό σας.

Πότε είναι το κατάλληλο διάστημα για να πραγματοποιηθεί φωτογράφιση εγκυμοσύνης;

Το κατάλληλο διάστημα είναι από τον έβδομο μήνα και μετά, ιδανικά και όγδοο. Αυτό συμβαίνει ώστε να έχει σχηματιστεί η όμορφη χαρακτηριστική καμπύλη της κοιλιάς της εγκύου, φυσικά όμως ανά περίπτωση και με βάση τον σωματότυπο της κάθε γυναίκας, η φωτογράφιση να μπορεί να πραγματοποιηθεί νωρίτερα ή αργότερα.

Στη φωτογράφιση εγκυμοσύνης, θα φανούν τα επιπλέον κιλά μου;

Χρησιμοποιώ ειδικές τεχνικές κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και αντίστοιχες τεχνικές κατά την επεξεργασία, ώστε να αναδείξω την πανέμορφη καμπύλη της κοιλιάς της εγκύου χωρίς να της προσθέσω παραπάνω κιλά.

Είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανησυχία σας. Χαρείτε τις στιγμές γιατί περνούν γρήγορα και χαρίστε στον εαυτό σας το δώρο της ανάμνησης!

Email(*)
Invalid Input

Μήνυμα
Invalid Input

Συμφωνώ(*)
Invalid Input

Invalid InputMENU