• Είπαν για εμάς

είπαν για εμάς

Προσφέραμε την ενέργεια, τη δουλειά, τις γνώσεις και ένα κομμάτι του εαυτού μας για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε! Να δημιουργούμε εικόνες ζωντανές και αληθινές..Αυτοί με τη σειρά τους αναγνώρισαν την προσπάθειά μας και είπαν για εμάς λόγια όμορφα μέσα από την καρδιά τους... Είναι οι γονείς των μικρών μας πρωταγωνιστών! Τους ευχαριστούμε για όλα!

photo Είπαν για εμάς

Christina Yfantidou

"Αποφάσισα να κάνω επαγγελματική φωτογράφιση με το μωρό μου και δεν το μετανιώνω! Αλλάζει τόσο γρήγορα που σκέφτομαι ότι αν μπορούσα να το κάνω κάθε χρόνο, θα το έκανα για να κρατήσω τις πιο ωραίες φωτογραφίες από όλες τις φάσεις του. Η Κατερίνα ήταν άψογη επαγγελματίας και πολύ γλυκιά μαζί του!"

Magda Tsorlini

"Οι πιο τρυφερές στιγμές ενός παιδιού...με ένα μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο!!! Μπράβο Κατερίνα! Φαίνεται η ευαισθησία και η αγάπη μέσα από τη δουλειά σου!"

Μαρία Π.

"Η Κατερίνα δημιούργησε ένα επαγγελματικό και ασφαλές περιβάλλον φωτογράφισης για το νεογέννητο μωρό μας, μας έκανε να χαλαρώσουμε. Η στιγμή που έφτασε το e-mail με τις φωτογραφίες του μικρού μας ήταν συγκινητική. Κοιτούσαμε τις φωτογραφίες με τον άνδρα μου, γελούσαμε και κλαίγαμε ταυτόχρονα."

Nikos, Dimitra Galanakis

"Τέλειος χώρος!!!Η Κατερίνα είναι τέλεια!!! Θαυμάσιος άνθρωπος!!! Άψογη επαγγελματίας!!!"

Sophia Karakouta

"Η θετική αύρα της Κατερίνας έκανε τη μικρή μας απόλυτα ήρεμη και συνεργάσιμη. Νομίζω πως απόλαυσε και η ίδια την πρώτη της επαγγελματική φωτογράφιση!"

Liza Koukkou

"Κατερινάκι μου σ' ευχαριστώ για την υπέροχη δουλειά σου! Τα παιδιά και εγώ είχαμε μια πολύ όμορφη εμπειρία δουλεύοντας μαζί σου και το αποτέλεσμα ήταν φανταστικό! Ασφαλώς και ανυπομονούμε να το ξανακάνουμε..και αυτή τη φορά θα φέρουμε και τον μπαμπά :) Πολλά φιλιά από Αμερική!"
MENU