• Σχετικά
About us

 • Πιστεύω ότι η φωτογραφία γεννά συναισθήματα.. είναι ένας τρόπος να νιώσουμε , να αγγίξουμε, να αγαπήσουμε. Η καλλιτεχνική φωτογραφία μας προσφέρει εικόνες που μένουν για πάντα και μας θυμίζουν τα μικρά πράγματα και τις μαγικές στιγμές όταν αυτές γίνουν πλέον παρελθόν. Τα διάφορα στάδια περνούν γρήγορα, η ζωή τρέχει με έντονους ρυθμούς και εμείς.. πρέπει να κρατάμε τις αναμνήσεις ζωντανές.

  Νιώθω πραγματικά ευλογημένη για τα δυο μου παιδιά και ξέρω ότι όλες οι μανούλες νιώθουν το ίδιο! Η βρεφική και παιδική ηλικία είναι ένα θαύμα γεμάτο από συγκίνηση και ομορφιά και η μητρότητα είναι ο ορισμός της άνευ όρων αγάπης.

  Με πολύ ενθουσιασμό και υπευθυνότητα συνδύασα την αγάπη μου για τα μωρά και τις γνώσεις φωτογραφίας και επεξεργασίας. Στην προσπάθειά μου να βελτιώσω τις δεξιότητές μου, παρακολούθησα εξειδικευμένα σεμινάρια στην Ελλάδα και τα τελευταία χρόνια εκπαιδεύτηκα από επαγγελματίες στο εξωτερικό. Η ιδέα Newborn photo ξεκίνησε σαν απλή σκέψη, το πάθος μου όμως γι’ αυτό που έκανα ήταν το κίνητρο που την εξέλισσε όλο και περισσότερο..Πέρασαν έτσι αρκετά χρόνια δημιουργικής δουλειάς, ενώ παράλληλα δημιούργησα τον χώρο μου, ένα studio το οποίο με βοήθησε να εμπνευστώ και να υλοποιήσω αυτό που αγαπώ.

  Δεν υπάρχει τίποτα πιο συγκινητικό από τη μαγευτική πρώτη ματιά και αγκαλιά. Το πρώτο χαμόγελο που κατακτήθηκε για πάντα σε μια φωτογραφία , τη μοναδικότητα μιας πολύτιμης στιγμής.. Για εμένα η επαφή με το παιδί ή την οικογένειά σας είναι μία βιωματική εμπειρία, μία ανταλλαγή μαγείας που κρύβουν τα ειλικρινή σας χαμόγελα. Η ζωή κινείται γρήγορα μα τελικά.. ευτυχώς οι ιστορίες έχουν και τις φωτογραφίες τους!

  Κατερίνα Πουλτουχίδου

   

   

  Ένα μας κλικ αρκεί... επικοινωνήστε μαζί μας!

MENU